lunes, 16 de noviembre de 2009

Conferències

Avui ha començat la setmana d'activitats extraescolars.
Ales 8:30 h. del matí ens esperava la senyora Eulàlia Bosch per fer-nos una conferència que es titulava Fer de mestre.
Personalment haig de dir que m'ha agradat força i m'ha sigut útil ja que podem veure des d'una altre perspectiva l'educació i també l'opinió d'una mestre.
Ens ha fet una comparació bastant lògica de l'educació amb les arts. Ella deia que les arts i l'educació són coses que van juntes ja que s'utilitzen a la vida quotidiana.
Una frase que m'ha impactat força ha sigut: "Si vosaltres llegiu les primeres frases d'Alíicia als vostres nens i ploreu d'emoció, és perquè viviu l'ensenyament i os agrada ensenyar."
Aquesta frase té una gran importància ja que qui viu l'ensenyament i li agrada ensenyar, veient la cara de sorpresa dels nens quan els hi estas explicant alguna cosa ja en té prou.
Com bé ha dit l'eulàlia Bosch, no eduquem a nens, eduquem a nens que creixent, el perquè és molt senzill i és aquest: tots els nens viuen en un constant cercle on les coses que se li diuen i expliquen les posen en pràctica i totes aquelles coses que ells volen aprendre i volen saber algú se les solucionen.
Fins aquí un breu resum de la primera conferència.

A les 11 ens hem reunit tots al Cibernàrium. En aquest cas ens han introduït el què era el Cibernàrium i desprès ens han explicat la WEB 2.0. Aquí os deixo un enllaç on ho explica per sobre: http://www.maestrosdelweb.com/editorial/web2/.
Aquesta conferència ha sigut per l'àmbit de les TIC ja que les tecnologies i l'educació estan bastant relacionades i al futur encara més.
Ens han passat un test en primer lloc on ens posaven diferents programes i havíem de contestar si els coneixíem o no, quasi tots no coneixíem més del 50% d'aquests programes.
La conferencia ha estat molt interessant ja que ens han introduït al món de la tecnologia i de l'internet en l'àmbit de l'educació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario